Werkwijze

Na een kennismakingsgesprek, waarin de doelen van de leerling(en) worden geïnventariseerd, wordt een plan van aanpak opgesteld. Hierbij staan de ideeën en behoeften van de leerling centraal. Iedere persoon is uniek en leert op zijn of haar eigen manier. De rol van De Taaljuf is om jou als leerling tot je recht te laten komen, zodat jij straks met plezier Spaans spreekt.

 

Voor mijn lessen maak ik gebruik van een professionele lesmethode, maar het lesgeven zelf gaat heel intuïtief. De taallessen zijn levendig en gericht op communicatie. Alle taalvaardigheden worden geoefend:  lezen, spreken, luisteren en schrijven. Daarnaast is er aandacht voor de cultuur van de Spaanstalige wereld  (Spanje én Latijns-Amerika).

 

Ik heb me gespecialiseerd in de Spaanse taal, maar geef daarnaast ook les in de talen Frans, Engels en Nederlands. De lessen worden gegeven in kleine groepjes of Incompany in grotere groepen. In verband met corona is het ook mogelijk om online taallessen te volgen.

 

Heb je vragen over de  taallessen die ik geef, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een informatief gesprek 06 2716 1929.