E-book 
Zelfverzekerd op vakantie in Spanje

Wil jij zelfverzekerd Spaans spreken terwijl je op vakantie in Spanje bent?  Wil je onafhankelijk zijn op vakantie; contact maken met de locals en je zeker voelen over wat je zegt? Wat zou het dan handig zijn als je snel een spiekbriefje te voorschijn kan toveren met korte zinnetjes, woorden en gesprekjes.  In mijn e-book geef ik je dat op een presenteerbladje! Zo voel jij je wél zelfverzekerd op vakantie in Spanje! 

 

Prijs: €14,95

Het gebouw Casa Mila in Barcelona Spanje ter illustratie van de taallessen Spaans van de Taaljuf in Ede

Herken jij dit?

 • Ik  ga graag op vakantie naar Spanje, maar steeds weer lukt het me niet om contact te maken met de locals
 • Op het moment zelf, ben ik de woorden en zinnen die ik geleerd heb compleet vergeten 
 • En als ik het  me wél herinner, voel ik me niet zelfverzekerd genoeg om Spaans te spreken
 • Ik baal er steeds weer van, dat ik niet precies kan doen wat ik wil, omdat anderen voor me beslissen

Wil jij?

 • Een boekje bij de hand hebben met die woorden en zinnen die je precies nodig hebt als je:
       1. Op het vliegveld aankomt
       2. In je hotel bent of op een camping staat
       3. Uit eten gaat
       4. Gaat shoppen en winkelen
       5. Wat gaat drinken
       6. Leuke mensen ontmoet
       7. Problemen hebt.
  • In dat boekje de meest gebruikelijke situaties in korte, eenvoudige gesprekjes  kunnen nazien
  • De woordenschat die je nodig hebt in die situaties, beknopt bij elkaar verzameld zien staan, zodat je alles bij de hand hebt

  Zie je het voor je?

  Je komt aan op het vliegveld van Málaga, rolkoffertje aan je hand, rondkijkend naar al die Spaanse uithangborden... Waar moet je ook alweer heen??  Eigenlijk wil je niet veel geld uitgeven gelijk, dus beter met het openbaar vervoer, maar ja..hoe doe je dat ook alweer?  En hoe heet dat dan?

  Op zulke momenten pak je gewoon je e-book Zelfverzekerd op vakantie in Spanje erbij en klikt op:  ‘Op het vliegveld’  en ja hoor, daar staat het allemaal overzichtelijk bij elkaar en je kunt het alllemaal zelf regelen met behulp van de makkelijke, korte zinnetjes en gesprekjes.

   

  En zo geldt dat voor alle andere situaties: onmisbaar voor jouw zelfverzekerde vakantie in Spanje!

  de Eifeltoren in Parijs Frankrijk ter illustratie van de taallessen Frans van de Taaljuf

  Wie ben ik?

  Vanaf de lagere school hebben talen me gefascineerd; dat ik veel van reizen hield, had daar natuurlijk veel mee te maken. De eerste taal die ik ook echt kon gebruiken was Frans, want ik mocht vaak mee naar Frankrijk met een vriendin. En daar werd ik verliefd op een Franse jongen, dus werd ik ook verliefd op de Franse taal. Als 18-jarige vrijbuiter ging ik een jaar naar Parijs als fille au-pair, om daarna aan de studie Franse Taal- en Letterkunde in Amsterdam te beginnen. 

  Spaans leerde ik op mijn dertigste, maar ik werd dan ook gelijk in het diepe gegooid: ik ging, als afgestudeerd taalkundige, in Mexico wonen en de meeste mensen daar spraken geen Engels; dat én mijn achtergrond maakte het voor mij heel makkelijk om snel Spaans te leren en bovendien leerde ik al snel de toekomstige vader van onze zoon  kennen: een Mexicaanse antropoloog, die het ook een goed idee vond om ons kind meertalig op te voeden.

  Al mijn ervaringen met talen door de loop van de jaren heen, en dat zijn heel wat talen en landen geweest, hebben me tot de  conclusie gebracht: wat zou het handig zijn geweest, als ik spiekbriefjes bij me had gehad voor korte zinnetjes, woordjes, gesprekjes ed. voor al die lastige situaties waarin ik me toch ook heb bevonden..

  Vandaar dat ik dat nu aan jou presenteer: op een presenteerblaadje!

  foto van de Towerbridge in Londen ter illustratie van de Engelse les van de Taaljuf

  Recensies

  "Bij De Taaljuf leer ik Spaans op een fijne, ongedwongen manier. Goede lesmethode die wordt gegeven met oog voor detail en (Spaanse) cultuur. Les in een kleine groep waardoor er altijd een persoonlijk tintje aan gegeven kan worden. Vriendelijke en enthousiaste docente die de taal uitstekend beheerst.
  Kortom: De Taaljuf kan ik voor 100 procent aanbevelen aan mensen die graag een andere taal willen leren!!"

  Linda Vervoorn

  "Voordat wij met ons gezin en mijn ouders naar Mallorca gingen om ons 15 jarige huwelijksfeest te vieren, hebben we Spaanse les gehad van Margriet. Wat was dat een feestje! We waren met een bont gezelschap (opa en oma, wij zelf en onze kinderen in de leeftijd van 11-4) en Margriet slaagde er in om voor iedereen op eigen niveau les te geven. We hebben genoten en raden het iedereen aan!"    

  Lenneke Kaptein        

  "Niet alleen lessen bij Margriet thuis, ook heerlijke etentjes in restaurants en zelfs een vakantie in Sevilla ! De lessen gaan in Corona tijd digitaal door. We kijken uit naar normale tijden met nog meer gezelligheid."

  Marieke Alta


  Ben jij er klaar voor?

  Ben jij er klaar mee je onzeker te voelen terwijl je op vakantie in Spanje bent? Klaar met afhankelijkheid van anderen? Wil je nu echt die leuke tijd hebben die je steeds voor je ziet? Echt contact maken met de locals en zelfverzekerd Spaans spreken? 

  Neem dan jouw Spaanse e-book Zelfverzekerd op vakantie in Spanje mee in je handbagage en pak het uit je tas, zodra je aankomt op het vliegveld!

   

  Hoe werkt het?

  Download het e-book door op de knop hierboven te drukken en door je gegevens achter te laten. Binnen enkele minuten ontvang je een mail met de aankoop bevestiging én je ontvangt het e-book in je mailbox! Niet ontvangen? Check dan ook even je spam inbox.Je abonneert je hiermee ook op mijn Updates.